• Η σχέση μας κρατάει πια περισσότερο από 60 χρόνια. Έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα μας… Μας ξέρετε, έχουμε γίνει πια κομμάτι της οικογένειάς σας. Όμως, νιώθουμε την ανάγκη να ξανασυστηθούμε. Να μας γνωρίσετε από την αρχή και να σας φέρουμε κοντά σ’ αυτό που αγαπάμε, τη δουλειά μας. Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη ξεκίνησε το ταξίδι της το 1950, από την περιοχή του […]
  • Η Σοκολατοποιία ASTIR ιδρύθηκε το 1933 ως μικρή οικογενειακή βιοτεχνία σοκολάτας. Το 1954 τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Λούης Κωνσταντινίδης, γιοι του ιδρυτή Ανδρέα Κωνσταντινίδη, αποφασίζουν να μετακινηθούν σε μεγαλύτερο χώρο και ξεκινά η κατασκευή των σημερινών εγκαταστάσεων στην οδό Τσακάλωφ 4 στον Ταύρο. Το 1956 η επιχείρηση μετεγκαθίσταται στις νέες εγκαταστάσεις. Το 1993 η τρίτη γενιά ιδιοκτητών Αναστάσιος Κωνσταντινίδης και […]
  • Η εταιρεία Τρία Λάμδα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 25 χρόνια στο χώρο της Αρτοζαχαροπλαστικής και ειδικότερα στον τομέα κουλουράκια – βουτήματα. Έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε προϊόντα που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές συγκεντρωμένες με αγάπη από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Με την χρήση άριστων πρώτων υλών, μπορεί κανείς να απολαμβάνει επιτέλους παλιές γεύσεις λησμονημένες. Μουστοκούλουρα τραγανά […]
  • Η βιομηχανία ΚΟΚΚΟΣ ΑΒΕ, γνωστή ως βιομηχανία KOKOS ιδρύθηκε το 1948! Μέχρι σήμερα, με τη συνεχή ανοδική της πορεία, κατατάσσεται σε μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές παραγωγικές μονάδες στον τομέα της καραμέλας. Με έδρα την Αθήνα, σε μία ιδιόκτητη σύγχρονη βιομηχανική μονάδα, προσφέρει υπέροχα ζαχαρώδη προϊόντα στην Ελληνική και Διεθνή αγορά. Η υψηλή τεχνολογία, η συνεχής ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, […]
  • Σταθερή Αξία… Έκφραση που χρησιμοποιούμε για εταιρίες και προϊόντα που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε για πολλά χρόνια. Η VIAP MENTEL ABEE, η ελληνική εταιρία που έχει ζωή πάνω από μισό αιώνα, από το 1956, έχει επιτύχει να περιλάβει τα προϊόντα της στα αγαπημένα και ξεχωριστά, ελληνικά, παραδοσιακά προϊόντα. Οι χαρακτηριστικές πράσινες παστίλιες μενθόλης, οι ροζ αρωματικές «ραντεβού ή φιλάκια», […]
  • Η εταιρεία «ΑΛΚΗ Ε.Π.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο της σοκολάτας από το έτος 1976. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την πείρα μας, εφαρμόζοντας τις εξελίξεις στον τομέα της σοκολατοποιίας, με εμμονή στη χρήση άριστων πρώτων υλών, με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και εφαρμογή συστήματος HACCP, με όραμα για το μέλλον και στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών […]
  • Η είσοδος μας στον 21ο αιώνα συνοδεύεται από την παρακαταθήκη των 35 και πλέον ετών αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας στην παραγωγή μπισκότων και κουλουριών. Η ιστορία μας ξεκινά το 1975 από ένα συνοικιακό αρτοποιείο στα Τρίκαλα, όπου την παραγωγή ποιοτικών αρτοσκευασμάτων και ψωμιού διαδέχθηκε η αγάπη μας και το ταλέντο στην ζαχαροπλαστική μετατρέποντας τα παραπάνω συστατικά σε επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα και […]
  • Θωμάς. Ο νεαρός παραδοσιακός ζαχαροπλάστης. Γεννημένος το 1977 στην Αθήνα από οικογένεια με βαθιές ρίζες στην ζαχαροπλαστική. Οι νέες ιδέες του βρίσκουν έδαφος στην παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας. Πιστός στις Ελληνικές πρώτες ύλες και δεσμευμένος στις γεύσεις της πατρίδας μας δημιουργεί τα «ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΘΩΜΑΣ». Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, η παραγωγή γίνεται στην Αθήνα χειροποίητα και το γευστικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Ζούμε […]
  •   Η Μelbon ιδρύθηκε το 1985 στο Μοσχάτο της Αθήνας ύστερα από πρωτοβουλία του Παναγιώτη Δημόπουλου που παραμένει μέχρι και σήμερα διαχειριστής της εταιρείας. Ξεκίνησε σάν μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής χειροποίητων σοκολατοειδών. Σχεδόν αμέσως μετά την ίδρυσή της, η Μelbon ήταν η πρώτη σοκολατοποιία που λάνσαρε και καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τα γεμιστά, με πραλίνα, σοκολατάκια σε διάφορα θαλασσινά σχήματα. […]
  • To Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά ιδρύθηκε το 1926 από τον αείμνηστο Γεώργιο Παπαπαρασκευά, λειτουργεί μέχρι σήμερα και είναι το ζαχαροπλαστείο που έκανε γνωστή την Ξάνθη για τα γλυκά της. Με την 80ετή παρουσία του στην πόλη της Ξάνθης θεωρείται ο καλύτερος πρεσβευτής του είδους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Κύριο μέλημα είναι η ποιότητα των πρώτων υλών και η χρήση παραδοσιακών μεθόδων […]
  •   H εταιρεία ΠΑΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΠΑΓΩΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του παγωτού για περισσότερο από 70 χρόνια. Παράγει πραγματικό παγωτό σε επαγγελματικές,οικογενειακές και ατομικές συσκευασίες καθώς και τούρτες παγωτού και παγωτίνια. Πολιτική της εταιρείας είναι ότι η ποιότητα και η ασφάλεια των προιόντων της είναι άρχουσα προτεραιότητα της. Για τον λόγο αυτό έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα HACCP σε όλες τις […]
  • … ΑΠΟ ΤΟ 1975 Τα πρώτα βήματα στον γλυκό κόσμο της ζαχαροπλαστικής γίνονται το 1975 όταν ο ιδρυτής της Εταιρείας “ΣΤΕΦΑΝΟΥ” αποφασίζει να λειτουργήσει το πρώτο ζαχαροπλαστείο που ψήνει λουκουμά επί τόπου μαζί με παραδοσιακά γαλακτοκομικά προιόντα και σιροπιαστά γλυκά που τα παράγει ο ίδιος. Με ιδιαίτερη έμφαση στη γεύση και ποιότητα συνεχίζει με επιτυχία την ανοδική του πορεία και […]
  • Τα προϊόντα της Brazil τα ξεχωρίζει κανείς από τις λεπτομέρειες που μόνο οι πιο απαιτητικοί ξέρουν να εκτιμούν. Από το 1948, η μακρόχρονη πείρα μας, η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε και πρωτοπόρες μέθοδοι παραγωγής που εφαρμόζουμε, ταύτισαν την Σοκολατοποιία Brazil με την εκλεκτή ποιότητα. Ο εκσυγχρονισμός των μέσων παραγωγής μας, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα ευρωπαϊκής τεχνολογίας, μας […]
  • H CHOCOTIME με 52 χρόνια εμπειρία στο χώρο της παραγωγής σοκολάτας είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σοκολατοειδων προϊόντων στην Ελλάδα. Σήμερα έχοντας την Τετάρτη γενιά παραγωγών να ηγείται της επιχείρησης, μπορεί μ’επιτυχία να εγγυάται άριστη ποιότητα τελικού προϊόντος. Διαλέγοντας μόνο τις καλύτερες ποιότητες πρώτων υλών, με συνεχή αύξηση της γκάμας των προϊόντων της, το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομης, […]
  • Η εταιρία SAHARA, από το 1980 δραστηριοποιείται στη δημιουργία Ανατολίτικων γλυκών. Με τη γνώση και την πείρα της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε συνδιασμό με τις εξαιρετικές Ανατολίτικες συνταγές, η SAHARA κρατάει υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία η οποία παρουσιάζεται στην πλούσια γκάμα σιροπιαστών γλυκών που διαθέτει. Εμπιστευθείτε το όνομα SAHARA και ικανοποιήστε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας με τις ανεπανάληπτες γλυκές […]
  • Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Πάτρα το 1986, ως συνέχεια του παραδοσιακού αρτοποιείου μας το οποίο δραστηριοποιούταν στην ίδια περιοχή από το 1970.Αρχικά, έδωσε έμφαση στην παραγωγή παραδοσιακών αρτοπαρασκευασμάτων και εποχιακών γλυκισμάτων όπως τα παξιμάδια τα μουστοκούλουρα και τα μελομακάρονα. Σήμερα, η Ακμή αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής. Διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών της, έχει […]
  • Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε. αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με σεβασμό στην ποιότητα των προϊόντων και στην παράδοση. Η αφετηρία της ανάγεται στο 1978, όταν ο Π. Μπακογιάννης εμπορευόταν ζαχαρώδη προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Με σκοπό τον προσωπικό έλεγχο της παραγωγής των προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών το 2006 ιδρύθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (Στυλίδα Φθιώτιδας) η πρότυπη […]
  • Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη – Γαβρίλη “μια γλυκιά ιστορία από το 1924”                   Αγ. Δημητρίου 1, Δραπετσώνα Τηλ. : 2104616448 – 210 4616478 E-mail : info@halvas-drapetsonas.gr Website : www.halvas-drapetsonas.gr
  • Η εταιρεία ΦΡΟΥΤΙΝΟ ιδρύθηκε το 1970 από τον Δημήτριο Μαλογιάννη και δραστηριοποιείται έκτοτε με επιτυχία στην παραγωγή ζαχαρωδών. Βασικό συστατικό της επιτυχίας της είναι η πολύχρονη εμπειρία και το μεράκι του ιδρυτή της, όπως επίσης και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη. Στόχος της εταιρίας είναι η επίτευξη της υψηλής ποιότητας και της άριστης γεύσης των γλυκών, χωρίς την […]
  • H φίρμα Kορρές ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1962 στην Ερμούπολη της Σύρου παράγοντας λουκούμια, χαλβαδόπιτες και χαλβά με τον παραδοσιακό τρόπο. Ο Βασίλειος Κορρές εργάζονταν ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ξεκινήσει από μικρός στα τοπικά λουκουματζίδικα έως και την συνταξιοδότηση του . Το 1993 λόγω προβλημάτων υγείας ο Βασίλειος Κορρές αποσύρεται και δύο νέα (τότε ) παιδιά […]
  • Η σοκολατοποιΐα ΗΡΑ ιδρύθηκε από την οικογένεια Γαζελερίδη τη δεκαετία του 1960 με πρώτο αντικείμενο τα προϊόντα κουφετοποιίας και κατ’ επέκταση τα Dragee σοκολάτας. Με την πάροδο των ετών διευρύνθηκε η γκάμα των προϊόντων σε σοκολατάκια μασίφ, γεμιστά, χειροποίητα, βύσσινα, εποχιακά Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά. Τα Πασχαλινά σοκολατένια αυγά και ζωάκια, διατίθενται πέραν της κλασσικής μορφής και συσκευασίας κυκλοφορούν και γαρνιρισμένα […]
  • Έχοντας εμπειρία 50 χρόνων στο χώρο του γλυκού, η εταιρεία ” Markdis” χάραξε το δικό της αναγνωρίσιμο από το καταναλωτικό κοινό στίγμα ,με την δημιουργία μιας διακεκριμένης σειράς ζαχαρωδών προϊόντων τα οποία ξεχωρίζουν για την λεπτή γεύση και την ποιότητα τους. Αν και κάθε περίοδο μια σειρά νέων προϊόντων εμπλουτίζει την υπάρχουσα γκάμα, εντούτοις για κάθε προϊόν η εταιρεία προσπαθεί […]
  • ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΜΜ. ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΜΜ. ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ & ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 16 ΡΕΝΤΗΣ 182 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ.: 210 4905172 – Fax : 210 4933762 E-mail : blianopoulos@gmail.com
  • Η εταιρεία Σαλγκάμης Σ. & Υιοί δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής περισσότερο από έναν αιώνα. Η ενασχόληση της οικογένειας Σαλγκάμη με τον συγκεκριμένο κλάδο ξεκίνησε πριν από το 1900 στην Κεσάνη της ανατολικής Θράκης, όπου ο παππούς του Αλέξανδρου Σαλγκάμη διατηρούσε φούρνο. Ο πρώτος φούρνος στην Αλεξανδρούπολη ιδρύθηκε το 1945. Οι γιοι του Αλέξανδρου Σαλγκάμη το 1981 […]
  • Η Επιχείρηση K. & C. PLANET ιδρύθηκε το 2007 στην Αθήνα, σε συνέχεια της πολυετούς εμπειρίας του ιδρυτή αυτής κου Κυριακόπουλου Απόστολου. Με την δεκαετή πλέον γνώση και πείρα στην ζαχαροπλαστική,κρατάει ψηλά την ποιότητα και την τεχνογνωσία, η οποία παρουσιάζεται στην διαρκώς ανανεωμένη και πλούσια γκάμα των προϊόντων της, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της. Δραστηριοποιείται στο χώρο […]
  • Η ιστορία του ξεκινάει εδώ και παραπάνω από πέντε αιώνες, μέσα στους οποίους κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γλυκίσματα παγκοσμίως. Αυτός ο μικρός κύβος δε γνωρίζει πια σύνορα! Στη χώρα μας η λέξη λουκούμι συνδέεται, όχι άδικα, με την έννοια του αγνού και εύγευστου κι εμείς εδώ στη loukoumiland χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αγνά υλικά, εκτελούμε παραδοσιακές συνταγές, παρασκευάζοντας […]
  • Η οικογένεια Λειβαδάρα ξεκίνησε το 1923 κατασκευάζοντας λουκούμια, χαλβαδόπιτες, χαλβά και άλλα ζαχαρώδη προϊόντα. Το 1933 στην Έκθεση Θεσσαλονίκης και το 1936 στην Πανκυκλαδική Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, βραβεύτηκε με χρυσά βραβεία. Το 1987 ήταν οι πρώτοι στη Σύρο, που ξεκίνησαν την παρασκευή παγωτού, από φρέσκο συριανό γάλα. Η Βιοτεχνία Λουκουμιών, Παγωτών και Ζαχαρώδων προϊόντων παρασκευάζει και συσκευάζει: Λουκούμια Χαλβαδόπιτες Χαλβά […]
  • Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1988. Ασχολούμαστε με είδη παγωτού και ζαχαροπλαστικής. Ειδικευόμαστε στα είδη γκοφρέ που χρησιμοποιούνται για τυλιχτά κεράσματα ζαχαροπλαστικής. Στις σελίδες μας, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας καθώς και τους κωδικούς παραγγελιών τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά ή με e-mail. Στοιχεία Επικοινωνίας : Μπασματζίδης Συμεών & Σια Ο.Ε. Παραγωγή […]
  • H Χαλβαδοποιία-Ταχινοποιία ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ ΕΠΕ παράγει χειροποίητο χαλβά, ταχίνι και παραδοσιακά γλυκά από το 1919. Μια οικογενειακή ιστορία που κρατάει πάνω από 4 γενιές, μεταφέρει μεράκι απο Σμύρνη και περιπλανιέται στο Αιγαίο χτίζοντας την τεχνογνωσία της με διαδοχικούς σταθμούς τη Μυτιλήνη, τη Σύρο, την Τήνο και τη Μύκονο, για να καταλήξει να ιδρύσει το πρώτο της εργοστάσιο στον Πειραιά. Σήμερα, με […]
  • Σύντομο ιστορικό του «Λουκουμοποιείου Συκουτρή» Με την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, ο 15χρονος Γεώργιος Συκουτρής, εκ Σμύρνης, παππούς της σημερινής ιδιοκτήτριας, φθάνει στη Σύρο φέρνοντας μαζί του την τέχνη του λουκουμοποιού από την οικογενειακή επιχείρηση. Το 1928 αποκτά το προσωπικό του εργαστήριο στο νησί, παράγωντας με τον παραδοσιακό τρόπο λουκούμι, χαλβαδόπιττα και άλλα προιόντα ζαχαροπλαστικής. Διατηρώντας αναλλοίωτη τη συνταγή των […]
  • Τα «Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου» έχουν ιστορία έξι δεκαετιών στην παραγωγή σταθερής ποιότητας προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Με προσήλωση στην παράδοση και σκοπό την αγνότητα και τη φυσική γεύση παράγουμε τυλιχτά σοκολατοειδή, σοκολατάκια, σιροπιαστά, κουλουράκια, κέικ, τσουρέκια και άλλες ζύμες, σφολιάτες γλυκές και τυροπιτοειδή, είδη patisserie και παγωτά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. Με αρχή και στόχο την παραγωγή και διάθεση άριστων […]
  • Τα γλειφιτζούρια μας είναι Ελληνικής Παραγωγής. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στα γλειφιτζούρια μας είναι μόνο φυσικές και φυτικές. Η συσκευασία μας περιέχει ολόκληρο το προϊόν μαζί με το καλαμάκι στήριξης το οποίο είναι χάρτινο, για μεγαλύτερη ασφάλεια και υγιεινή προς τους μικρούς μας καταναλωτές. Η τεχνοτροπία μας του “χυτού”γλειφιτζουριού δίνει στο προϊόν μας λεία υφή χωρίς εγκοπές και προσφέρει βελούδινη […]
  • ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ « ΗΡΑ » ΓΑΖΕΛΕΡΙΔΗ Χ. & Ε. Ο.Ε. Σοκολατοποιΐα, παραγωγή και εμπορία ειδών σοκολάτας στην Καλλιθέα. Σοκολατάκια χειροποίητα : Αμυγδάλου, φουντουκιού, Καρύδι – Κεράσι, Βύσσινα, πορτοκάλι, δαμάσκηνο, ταχίνι, πουράκι. Τυλικτά σε διάφορες γεύσεις : Κεράσματα, σοκολατάκια, Midi Πασχαλινά Αυγά και λαγουδάκια σε μεγέθη από 10γρ έως 4 κιλά Καρδιές σοκολατένιες Κουβερτούρες σε πλάκα του κιλού Υγείας Γάλακτος Λευκή… Λυσικράτους […]
  • Η ΑΣΤΟΡ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ Ορ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1993 και είναι η μεγαλύτερη εγχώρια βιομηχανία παραγωγής διακοσμητικών προϊόντων από σοκολάτα, για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα της επέτρεψε να επεκταθεί σε όλη την χώρα όπου μέσω αντιπροσώπων διανέμει τα προϊόντα της. Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και η συνέπεια που σε […]
  • Η Η. & Α. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ Ο.Ε. Εταιρία Παραγωγής και Εμπορίας Ζαχαρωδών Προϊόντων με πενήντα και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ελληνική Αγορά, αποτελεί ένα τυπικό δείγμα οικογενειακής επιχείρησης με ισχυρό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Η εταιρία εδρεύει στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, εμβαδού 2000 τμ. στο Περιστέρι Αττικής και ασχολείται με την επεξεργασία φρούτων και καρπών (φρουί γλασέ και μαρόν γλασέ), […]