ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε
22 Μαΐου 2018
Αντωνόπουλος Ιωάννης
22 Μαΐου 2018

Γεωργόπουλος Θεοφάνης

Ο κ. Γεωργόπουλος είναι Kαθηγητής στην τεχνολογία και ποιοτικό έλεγχο αρτοσκευασμάτων, προϊόντων ζαχαροπλαστικής, γλυκαντικών και πρόσθετων υλών στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στην Σχολή γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα είναι εφεξής Επιστημονικός συνεργάτης μας και θα συμβουλεύει τα Μέλη μας σε θέματα της αρμοδιότητας του.

Τα πεδία της δραστηριότητας του κ. Γεωργόπουλου είναι:

-Ανάπτυξη νέων λειτουργικών τροφίμων (χαμηλά σε ζάχαρη, λιπαρά), προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αρτοσκευασμάτων, παραδοσιακών γλυκισμάτων, μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού, βελτίωση προϊόντων.

–μελέτες ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων,

-νομοθεσία τροφίμων για πρόσθετα, συντηρητικά

-εκπαίδευση προσωπικού για ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων

-εκπόνηση φακέλου για προϊόντα ΠΟΠ, ΠΓΕ

-επισήμανση τροφίμων, αλλεργιογόνων

-υπολογισμός διατροφικής δήλωσης στα τρόφιμα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας :

Θεοφάνης Γεωργόπουλος

Τέρμα Τεμπονέρα, Καρδίτσα, 43100

E-mail :  f.georgopoulos@teilar.gr, f.georgopoulos@uth.gr

τηλ. 6977 750615.

https://www.uth.gr/spoydes/proptychiakes/schools-departments/sholi-geoponikon-epistimon/tmima-epistimis-trofimon-kai-diatrofis