ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ
22 Μαΐου 2018
National pack A.E.B.E
22 Μαΐου 2018

Sucre ΕΠΕ

Η εταιρεία στελεχώνεται από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ζάχαρης και των τροφίμων. Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που προμηθεύει βιομηχανίες τροφίμων, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μελισσοκόμους, σοκολατοποιίες καθώς και Super Market. Πλεονέκτημά μας, οι χαμηλές τιμές, η συνέπεια και η αξιοπιστία στην παράδοση των προϊόντων καθώς και η δυνατότητα τροφοδοσίας των πελατών μας ανεξαρτήτως συνθηκών.Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και δείτε τα προϊόντα που παρέχουμε, που απευθυνόμαστε καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία μας συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της στο χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) αναπτύσσει δίκτυο πωλήσεων και διανομής τροφίμων σε σημεία λιανικής πώλησης. Με σεβασμό στο συνεργάτη, αλλά και στο καταναλωτή η εταιρεία μας προσθέτει συνεχώς προϊόντα, καλύπτοντας ολοένα και μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών των καταστημάτων που εξυπηρετεί.

Προϊόντα : – Μεταλλικά Νερά , – Αναψυκτικά – Χυμοί – Μπύρες – Πλαστικά – Χάρτινα ποτήρια – Καλαμάκια – Γάλα μακράς διάρκειας – Χαρτικά

Sucre ΕΠΕ
Εμπόριο Ζάχαρης – Τροφίμων – Ποτών
Χρήστου Λαδά 12, Περιστέρι
ΤΚ: 12132

Τηλ: 210-5767030 – Fax: 210-5767033

Email: sucreltd@gmail.com
Website : www.sucreltd.gr