ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Α.Ε.
11 Ιουνίου 2018
Thomas Loukoumia
11 Ιουνίου 2018

MELBON – Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Η Μelbon ιδρύθηκε το 1985 στο Μοσχάτο της Αθήνας ύστερα από πρωτοβουλία του Παναγιώτη Δημόπουλου που παραμένει μέχρι και σήμερα διαχειριστής της εταιρείας. Ξεκίνησε σάν μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής χειροποίητων σοκολατοειδών.

Σχεδόν αμέσως μετά την ίδρυσή της, η Μelbon ήταν η πρώτη σοκολατοποιία που λάνσαρε και καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τα γεμιστά, με πραλίνα, σοκολατάκια σε διάφορα θαλασσινά σχήματα.
Τα γνωστά σε όλους όστρακα.

H άμεση ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στα ποιοτικά είδη της εταιρείας και η αγάπη των ιδρυτών της Melbon, τους οδήγησε σε συνεχείς έρευνες αναζήτησης των καταλληλότερων πρώτων υλών και των εμπορικότερων σχεδίων και γεύσεων με στόχο την δημιουργία ενός και μόνο πράγματος: ποιοτικό σοκολατάκι στην πιο προσιτή τιμή.

Χρόνο με το χρόνο λοιπόν η εξέλιξη της εταιρείας ήταν ραγδαία. Πραγματοποιήθηκε η πλήρης αυτοματοποίηση της παραγωγής με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, έτσι ώστε να πετύχει την παραγωγή ικανοποιητικής ποσότητας των προϊόντων της, αλλά πάντα της ίδιας ποιοτικής στάθμης.

Η εταιρεία αυτή την στιγμή εξυπηρετεί πανελλαδικά αλλά και ανα τον κόσμο, μεγάλο αριθμό ζαχαροπλαστείων, χονδρεμπόρων και οργανωμένες αλυσίδες λιανικού εμπορίου.

Το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της Melbon με κύριο γνώμονα την εμπειρία τόσων χρόνων συμβαδίζει με τις ανάγκες της αγοράς και τους γοργά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της εποχής, συνεχίζει να ενημερώνεται και να εξελίσσεται σε όλους τους τομείς για την δική σας ικανοποιητικότερη εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε!

MELBON
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑΣ
& ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΟΔΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ 14 Β
ΒΙΟΠΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τηλ.: 210 48 13 370
Fax.: 210 48 27 430

e-mail: melbon@otenet.gr

Website : www.melbon.gr