ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ « ΗΡΑ » ΓΑΖΕΛΕΡΙΔΗ Χ. & Ε. Ο.Ε.
11 Ιουνίου 2018
ΛΟΥΚΟΥΜΟΠΟΙΪΑ ΣΥΚΟΥΤΡΗ
11 Ιουνίου 2018

Μουzάκη

Η νέα γευστική εμπειρία στο καθημερινό μας σνακ με αγάπη και σουσάμι…

Η Μουζάκη εξειδικεύεται στον σχεδιασμό τροφίμων από το 2007. Αναπτύσσει και παράγει διατροφικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, με μια ιδιαίτερη εμμονή στην αισθητική και την ποιότητα. Συνδυάζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία, τη δημιουργικότητα, την έρευνα και τον προσεγμένο σχεδιασμό, παράγει νέες γαστρονομικές απολαύσεις on the go.

Με ναυαρχίδα τα πιο λεπτά φυλλαράκια παστέλι σε γεύση κλασσική, συστήνεται στην αγορά με μεγάλη αποδοχή από την πρώτη στιγμή.

Με το ξεκάθαρο μήνυμα από τους καταναλωτές για την δημιουργία νέων, καινοτόμων snacks, λανσάρει τα πρωτοπόρα χαλβαδάκια σε ατομικές μερίδες.

Σύντομα τα κλασσικά λεπτά φυλλαράκια αποκτούν και νέες γεύσεις, με κανέλα Κευλάνης και με σοκολάτα υγείας. Σήμερα, θα τα βρείτε παντού όπως και τα χαλβαδάκια, με γεύση βανίλια, βανίλια-κακάο και με επικάλυψη σοκολάτας υγείας.

Με μοντέρνα διάθεση και με παραδοσιακή συνταγή τα πιο λεπτά φυλλαράκια παστέλι και τα αναπάντεχα αφράτα χαλβαδάκια Μουζάκη, έρχονται να συμπληρώσουν αυτό που μας έλειπε… το διαφορετικό, το καινοτόμο, το γευστικό και το λιγότερο “αμαρτωλό” στα καθημερινά μας διαλείμματα…

Το κάθε προϊόν φέρει τη γνώση του πώς, την ειλικρίνεια του πόσο, αλλά και την ξεκάθαρη εναλλακτική επιλογή του τι να τρώμε, ανάμεσα σε διάφορα σνακ που μας κλείνουν “πονηρά” το μάτι.

Με αυτή την φιλοσοφία η Μουζάκη βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια σε μεγάλες αλυσίδες super market, σε όλα τα περίπτερα και στα mini market της γειτονιάς μας. Με νέα, ανανεωμένη συσκευασία…ζητήστε την με τ’ όνομά της…

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας :

MOYZAKH B.& ΣΙΑ ΕΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΠΕΤΡΑΣ 111, ΑΘΗΝΑ 10444

ΤΗΛ. 210-5130305 , 210-5134742

Website : www.mouzaki.eu

E-mail  : info@mouzaki.eu