ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΩΝ ΚΟΡΡΕΣ
11 Ιουνίου 2018
Χαλβάς Δραπετσώνας, Κοσμίδη – Γαβρίλη
11 Ιουνίου 2018

ΦΡΟΥΤΙΝΟ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η εταιρεία ΦΡΟΥΤΙΝΟ ιδρύθηκε το 1970 από τον Δημήτριο Μαλογιάννη και δραστηριοποιείται έκτοτε με επιτυχία στην παραγωγή ζαχαρωδών. Βασικό συστατικό της επιτυχίας της είναι η πολύχρονη εμπειρία και το μεράκι του ιδρυτή της, όπως επίσης και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη.
Στόχος της εταιρίας είναι η επίτευξη της υψηλής ποιότητας και της άριστης γεύσης των γλυκών, χωρίς την χρήση τεχνητών συντηρητικών ουσιών. Για αυτόν τον λόγο δίνεται μεγάλη έμφαση στην προσεκτική επιλογή όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους. Υπάρχει μια άρτια δομημένη παραγωγική μονάδα μεγάλων δυνατοτήτων η οποία υπόκεινται καθημερινά στον άμεσο έλεγχο μας. Επιπλέον, η συσκευασία των προϊόντων – τα οποία ως επί το πλείστον είναι χειροποίητα – πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές προκειμένου να διατηρούνται αναλλοίωτα και πάντα φρέσκα μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.

Η εταιρεία ΦΡΟΥΤΙΝΟ, εχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ξεκίνησε απο το ομώνυμο γλύκισμα, μια πρωτότυπη συνταγή που αγαπήθηκε πολύ και επεκτάθηκε και σε άλλα είδη όπως: καραμέλα TSARLESTON, ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, ΚΑΡΥΔΕΣ, τυποποιημένα ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ, ΖΕΛΕΔΕΣ και ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ. Τα γλυκά διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία συσκευασίας ή και χωρίς με σκοπό να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες όπως θα διαπιστώσετε στον αναλυτικό κατάλογο που επισυνάπτεται.
Η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων ΦΡΟΥΤΙΝΟ και η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη της εγχώριας αγοράς και την ζήτηση από αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Η εγχώρια αγορά καλύπτεται τόσο από αντιπροσώπους ανά την Ελλάδα, όσο και από την απ’ ευθείας επαφή με την εταιρία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι οι πελάτες μας να έχουν την δυνατότητα της άμεσης εξυπηρέτησης τους από την παραγωγική μονάδα με εγγυημένο το προσωπικό μας ενδιαφέρον.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζ μας.

Υπεύθυνος Πωλήσεων : Νάσος Μαλογιάννης
μην τα «ζαχαρώνετε»… δοκιμάστε τα!

ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Αγ. Νικολάου 7 , Άλιμος Τ.Κ. 174 55 Τηλ. 210 / 9821779 Fax : 210 / 9881667
URL : www.froutino.gr
Ε-mail : froutino@gmail.com